Hibaüzenet

  • Warning: include_once(/home/-www/fcesztergom.hu/htdocs/fcesztergom_hu/themes/engines/phptemplate/phptemplate.engine): failed to open stream: No such file or directory include_once() függvényben (/home/-www/fcesztergom.hu/htdocs/fcesztergom_hu/includes/theme.inc 209 sor).
  • Warning: include_once(): Failed opening '/home/-www/fcesztergom.hu/htdocs/fcesztergom_hu/themes/engines/phptemplate/phptemplate.engine' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') include_once() függvényben (/home/-www/fcesztergom.hu/htdocs/fcesztergom_hu/includes/theme.inc 209 sor).

Óvodai program

Az FC Esztergom nagy örömmel foglalkozik gyerekekkel, hiszen mindennél fontosabb, mint a gyermekek egészsége, sportra való nevelése. A Bozsik program keretében együttműködünk a város óvódái közül négy intézménnyel. Nincs nagyobb öröm, mint amikor a gyerekek vidáman futballoznak, játszanak. 

Egyesületünk szakemberei a Bozsik Fesztiválok szervezése és levezetése mellett napközbeni időpontokban foci edzések megtartását is vállalja az óvódákban. Így most már több éves kapcsolatunk van az Angyalkert óvódával, ahol rendszeres foglalkozás keretében foglalkozunk a kisóvodásokkal. A gyermekek közül többen már U7-es csapatunk részeként örömmel vesznek részt a számukra szervezett Boszik tornákon.

 

Részletekért keresse vezetésünket:

Váczy Dávid technikai vezető:

06 70 377 5938

 

Bánfi János elnök

06 70 702 2351