Hibaüzenet

  • Warning: include_once(/home/-www/fcesztergom.hu/htdocs/fcesztergom_hu/themes/engines/phptemplate/phptemplate.engine): failed to open stream: No such file or directory include_once() függvényben (/home/-www/fcesztergom.hu/htdocs/fcesztergom_hu/includes/theme.inc 209 sor).
  • Warning: include_once(): Failed opening '/home/-www/fcesztergom.hu/htdocs/fcesztergom_hu/themes/engines/phptemplate/phptemplate.engine' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') include_once() függvényben (/home/-www/fcesztergom.hu/htdocs/fcesztergom_hu/includes/theme.inc 209 sor).

TAO PÁLYÁZAT INFORMÁCIÓK

Tisztelt Pályázók!

A 107/2011 (VI. 30.) Korm. rendelet májusi módosítása kapcsán tájékoztatjuk Önöket, hogy a 4.§ (11) bekezdése értelmében „A támogatás igénybevételére jogosult szervezet honlapján köteles közzétenni a jóváhagyást végző szervezet által jóváhagyott sportfejlesztési programját, valamint annak költségtervét, illetve a támogatás (7) bekezdésben meghatározott összegét.” 

Azaz, kérjük hogy a honlapra töltsék fel a JÓVÁHAGYOTT sportfejlesztési programot, valamint a jóváhagyó határozatot! Az önkormányzati működtetésű sportszervezetek az önkormányzat honlapján is megjelentethetik.

Ennek hiányában támogatási igazolás kiállítására NEM kerül sor.

Kérjük, hogy a támogatási igazolási kérelem kitöltésekor a fenti dokumentumok KÖZVETLEN ELÉRHETŐSÉGÉT tartalmazó linket adják meg a kérelmi rendszer felületén! Tehát azt az aloldalt, ahová ténylegesen feltöltötték a kért dokumentumokat.