Hibaüzenet

  • Warning: include_once(/home/-www/fcesztergom.hu/htdocs/fcesztergom_hu/themes/engines/phptemplate/phptemplate.engine): failed to open stream: No such file or directory include_once() függvényben (/home/-www/fcesztergom.hu/htdocs/fcesztergom_hu/includes/theme.inc 209 sor).
  • Warning: include_once(): Failed opening '/home/-www/fcesztergom.hu/htdocs/fcesztergom_hu/themes/engines/phptemplate/phptemplate.engine' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') include_once() függvényben (/home/-www/fcesztergom.hu/htdocs/fcesztergom_hu/includes/theme.inc 209 sor).

Iskola program

Az esztergomi Babits Iskolával együttműködve, ebben az évben is iskola futball foglalkozás levezetésében nyújtunk segítséget. Az iskolába járó kis diákok nagy örömmel vesznek részt a szakembereink által levezett futball foglalkozásokon. Nagy örömünkre egyre több, és több lány is csatlakozott a csapathoz. 

 

Amennyiben az Ön iskolájában is igény nyílik a testnevelési vagy szabidős fogalkozások keretében futball foglalkozásokra, úgy örömmel állunk rendelkezésükre.

 

Bővebb információ:

 

Váczy Dávid technikai vezető

70 377 5938

 

Bánfi János elnök

70 702 2351